Tелевизија

jQuery UI Accordion – No auto height

Македонски национални и интернет канали

Македонски локални и регионални канали

Документарци и вести
Научете нешто ново, задоволете ја љубопитноста, следете го деловниот свет и бидете постојатно информирани со овој пакет!

Филм и деца
Внесете ги во Вашиот дом најголемите хит филмови, блокгастери и класици, најновите серии и детските цртани – пакетот е забава за целото семејство!

Музика и забава
Пакетот кој преку музика ќе Ве инспирира, готвењето ќе Ве забавува, а интересните животни стилови ќе Ве опуштат!

Спорт
Пакетот со кој ќе ги задоволиме и најспецифичните спортски ентузијасти: фудбал, тенис, кошарка, хокеј, ракомет, атлетика, формула и уште многу повеќе!

Регион и Европа
Во пакетот Ве чека најдоброто и најзабавното со регионалните и европските музички спотови, филмови, серии и емисии!

За возрасни
За демографска обнова, препуштете им се на задоволствата со овој најбогат пакет со еротски канали за возрасни!


МКПредавател не може да влијае на приемот, затемнувањето и квалитетот на понудените ТВ и/или радио канали, и не сносува било каква одговорност за тоа.
Некој ТВ канал може да се емитува наизменично со друг ТВ канал (на пример: Viasat Nature HD со Viasat History HD). Администраторот нема никаква контрола врз ова работење!
За непречено следење на HD каналите, потребно е да имате интернет со брзина над 15Mbps, во спротивно ќе имате проблеми со сликата и звукот! За некои HD канали потребната брзина е над 20Mbps.
МКПредавател НЕ хостира ниту еден од овие ТВ или радио канали. Овие ТВ и радио канали, како и сите други аудио и аудиовизуелни содржини се превземени од други страници и сервери кои одговараат за авторските и сродните права, но и за функционирањето на истите ТВ и/или радио канали !!!

DISCLAIMER : None of the videos are hosted by this site. Streams hosted from sites like veetle, Mips, Veemi are embedded here. This site is not responsible for the legality of the content. For legal issues, please contact appropriate media file owners/hosters. For any website related question, contact info@mkpredavatel.com