Perviy Kanal HD

август 19 | Објавено од Администратор | Телевизија

Банер 850

Известување во врска со потребните брзина за следење на HD каналите

Изберете еден од понудените плеери и следете го каналот:


AceStream Player   VLC Player   

За да можете да го следите овој канал, потребно е да имате инсталирано Ace Stream Player. За да го инталирате, превземете го од овде.
За да го следите овој канал, причекајте стримот да се наполни, тоа трае најмногу 30 секунди.
Доколку не Ви стартува каналот, освежи го стримот ТУКА
Доколку забележите било каков проблем со каналот или пак не работи, Ве замолуваме да ни пишете преку услугата „Пријави проблем“ или пак на prijaviproblem@mkpredavatel.com

ДЕМАНТ: Овој канал не се хостира на серверот на МКПредавател! Овој канал, како и сите останати аудио и аудиовизуелни содржини се превземени (вградени) од други јавно достапни интернет страници. За авторските и сродните права и прашања од правна природа, контактирајте ги изворните сајтови! За сите останати прашања, контактирајте не` преку contact@mkpredavatel.com
DISCLAIMER : None of the videos are hosted by this site. Streams hosted from sites like veetle, Mips, Veemi are embedded here. This site is not responsible for the legality of the content. For legal issues, please contact appropriate media file owners/hosters. For any website related question, contact contact@mkpredavatel.com
____________________________________________________________________________________________________________________
МКПредавател е на facebook, нека ти се допадне и на тебе!
____________________________________________________________________________________________________________________

5ab2c1118ff4283e9302d40929d4c205
Share on Tumblr Share

Коментарите се исклучени.