Македонско Радио

април 29 | Објавено од Администратор | Радио

Банер 850

За да можете да го слушате ова радио, потребно е да имате инсталирано VLC Player. За да го инталирате, превземете го од овде. Доколку имате потешкотии со инсталирањето, следете ги чекорите од овде.
За да го слушате ова радио, причекајте стримот да се наполни, тоа трае најмногу 30 секунди.
Доколку забележите било каков проблем со радиото или пак не работи, Ве замолуваме да ни пишете преку услугата „Пријави проблем“ или пак на prijaviproblem@mkpredavatel.com

ДЕМАНТ: Овој канал не се хостира на серверот на МКПредавател! Овој канал, како и сите останати аудио и аудиовизуелни содржини се превземени (вградени) од други јавно достапни интернет страници. За авторските и сродните права и прашања од правна природа, контактирајте ги изворните сајтови! За сите останати прашања, контактирајте не` преку contact@mkpredavatel.com
DISCLAIMER : None of the videos are hosted by this site. Streams hosted from sites like veetle, Mips, Veemi are embedded here. This site is not responsible for the legality of the content. For legal issues, please contact appropriate media file owners/hosters. For any website related question, contact contact@mkpredavatel.com
____________________________________________________________________________________________________________________
МКПредавател е на facebook, нека ти се допадне и на тебе!
____________________________________________________________________________________________________________________

c71326bf8ac95df20c30d8790526b824
Share on Tumblr Share

Коментарите се исклучени.