МРТ 1

декември 31 | Објавено од Администратор | Телевизија

Банер 850

За да го следите овој канал, причекајте стримот да се наполни, тоа трае најмногу 30 секунди. Доколку не работи, изберете го другиот стрим и причекајте исто така 30 секунди.
Доколку забележите било каков проблем со каналот или пак не работи ниту еден стрим, Ве замолуваме да ни пишете преку услугата „Пријави проблем“ или пак на prijaviproblem@mkpredavatel.com


Стрим 1   Стрим 2   

За да можете да го следите овој канал, потребно е да имате инсталирано Adobe Flash Player. За да го инталирате, превземете го од овде.

 

 

 

ДЕМАНТ: Овој канал не се хостира на серверот на МКПредавател! Овој канал, како и сите останати аудио и аудиовизуелни содржини се превземени (вградени) од други јавно достапни интернет страници. За авторските и сродните права и прашања од правна природа, контактирајте ги изворните сајтови! За сите останати прашања, контактирајте не` преку contact@mkpredavatel.com
DISCLAIMER : None of the videos are hosted by this site. Streams hosted from sites like veetle, Mips, Veemi are embedded here. This site is not responsible for the legality of the content. For legal issues, please contact appropriate media file owners/hosters. For any website related question, contact contact@mkpredavatel.com
____________________________________________________________________________________________________________________
МКПредавател е на facebook, нека ти се допадне и на тебе!
____________________________________________________________________________________________________________________

ab1cd7eb363e99b368931d18b397b395
Share on Tumblr Share

Коментарите се исклучени.